Imtech


http://www.imtech.be/

Imtech Belgium is een toonaangevende technische dienstverlener gespecialiseerd in een brede waaier aan toepassingen. Ze ontwerpen, realiseren en onderhouden installaties van elektrotechniek, HVAC en sanitair in complexe gebouwen en ze staan in voor de automatisering van industriële processen.

Hun activiteiten omvatten de volledige procesgang voor technische installaties en automatisering: van advies, ontwerp, engineering, installatie en implementatie tot en met onderhoud en beheer.

Chris: We werken hiervoor met drie afdelingen: projects, building services en industry. Binnen Projects zijn onze experts gespecialiseerd in het plaatsen van technische installaties als sanitair, HVAC en elektriciteit en dit in complexe gebouwen. We hebben ook een uitgebreide expertise in het ontwerpen en installeren van energiezuinige systemen, zowel voor nieuwbouwprojecten als renovaties.
De afdeling Building services zorgt voor het beheer en onderhoud van technische installaties. Daarnaast geven ze advies in energiemanagement en performantie.
Onze afdeling Industry automatiseert industriële processen van a tot z: ontwerpen, hardware en software engineering, installatie, onderhoud en upgrading.

Met vijf Belgische vestigingen, 800 gedreven medewerkers en een multi-technische dienstverlening onderscheidt Imtech zich elke dag weer in het bedenken van innovatieve, energieperformante en kwalitatieve oplossingen.
Als onderneming in volle groei zijn ze ook steeds op zoek naar technisch talent: zowel ingenieurs als techniekers.