Incodis


Het jonge en dynamische bedrijf Incodis profileert zich als een betrouwbare partner op het gebied van transport en magazijnlogistiek. Vanuit haar expertise levert de onderneming hierbij oplossingen op maat. De vakkundigheid en de zin voor innovatie leverden de logistieke dienstverlener een solide reputatie op bij een brede groep klanten.

Vanuit de vestiging te Geel (aan afrit 23 van de E 313) vertrekken dag na dag veertig trucks naar ruim vierhonderd bestemmingen. Incodis biedt een 24 uur-service en garandeert snelle en stipte leveringen, waar ook in de Benelux.

De medewerkers op de baan en in het magazijn worden streng geselecteerd en grondig opgeleid. Zij behandelen de goederen met zorg en houden steeds de behoeften van de klant voor ogen.

In het moderne magazijn van 15.000 m2, dat plaats biedt aan zesduizend Euro pallets wordt elke beweging geregistreerd in het Warehouse Management Systeem aan de hand van draagbare scanners. Zo verloopt de orderverwerking en het voorraadbeheer optimaal.

Klanten kunnen orders manueel of elektronisch doorgeven en hun voorraad online en in real time opvolgen. Al deze technologie staat ten dienste van een onberispelijke service en een stipte levering tegen een correcte prijs. Op die manier draagt Incodis bij tot de kostenbeheersing en de effici├źntie van de supply chain.

www.incodis.be