Induss


Induss ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot de grootste leverancier van proceswater in België. Zo vertrouwen de belangrijkste chemiebedrijven in de haven van Antwerpen op hun dagelijkse leveringen van gedemineraliseerd water. We spreken hier over maar liefst 19.200 m³ water per dag.

Het bedrijf beschikt met Induss I over de grootste productie-eenheid van gedemineraliseerd water in ons land. De fabriek is zo ontworpen en gebouwd dat de productiecapaciteit nog kan verdrievoudigen. Dit zal in de nabije toekomst zeker gebeuren.

Induss II levert op zijn beurt vier verschillende kwaliteiten van industriewater. Induss III ten slotte bevoorraadt bedrijven met gedemineraliseerd water en stoom.

Aanvullend op de vaste installaties beschikt Induss ook over een mobiele vloot. Deze containerinstallaties garanderen een snelle installatie en werking.

Induss biedt een volledig watermanagement voor industriële toepassingen. Ook haalbaarheidsstudies, wateraudits en het leveren van stoom behoren tot het dienstenpakket.

Induss blinkt uit op het vlak van leveringszekerheid en betrouwbaarheid. Een centrale controlekamer houdt toezicht op alle installaties: 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Bij problemen komen hun technici meteen ter plaatse.

www.induss.eu