Industrie Hotelière


Om de HD video te bekijken klik hier

http://www.industriehoteliere.com/

Reeds sinds 1975 ontwikkelt Industrie Hotelière residentiële en vastgoedbeleggingsprojecten aan de kust. Zo kwamen er de voorbije drie jaar vijf nieuwe hotels bij.

Inmiddels vatte Industrie Hotelière de ontwikkeling aan van alweer twee nieuwe hotels, namelijk een Ibis Budget Airport Hotel in de buurt van de Luchthaven Oostende-Brugge en een Mercure Hotel nabij het nieuwe stationsplein van Blankenberge.

Tussen 1989 en 2012 daalde het aantal familiehotels aan de Belgische kust van 567 naar slechts 200. Er bestaat dan ook een grote behoefte aan nieuwe hotelinfrastructuur op uitgelezen locaties.

Tegen deze achtergrond biedt Industrie Hotelière een uniek concept aan, met oog voor de prioritaire wensen van potentiële investeerders die uitkijken naar een combinatie van veiligheid en rendement.

Zij hoeven zich nergens om te bekommeren en kunnen in alle gemoedsrust genieten van een mooie opbrengst: geen leegstand, geen risico op wanbetaling, 100% notarieel eigenaarschap van hotelvastgoed. Het concept valt niet onder de huurwetgeving en het rendement kan oplopen tot negenmaal de huidige rentes op spaarrekeningen.

Dankzij een franchiseovereenkomst met Accor Hopitality, kan Industrie Hotelière gebruik maken van de internationale marketing en boekingskanalen van deze vooraanstaande wereldspeler.