Intercare


Intercare is een IT-bedrijf, waar een team van 15 gedreven en gekwalificeerde medewerkers zich toelegt op het implementeren van netwerkinfrastructuur, het installeren van boekhoudsoftware en het bieden van technische ondersteuning.

De onderneming streeft naar een duurzaam partnership met de KMO-klantenkring. Dit partnership steunt op drie pijlers: financiƫle solvabiliteit als solide basis, het uitdiepen van de aanwezige knowhow door het behalen van technische certificaten en ten slotte een open en transparante communicatie.

Intercare biedt totaaloplossingen en vormt als dusdanig het enige aanspreekpunt voor de klant. Het bedrijf stelt zich op als een betrouwbare en flexibele partner en realiseert een optimalisering van de informatica-infrastructuur, met een lagere beheerskost tot gevolg.

Intercare is gespecialiseerd in Citrix en in virtualisatie. Voor dit laatste ontving het bedrijf in 2009 nog een award vanwege de distributeur. Wat het vakgebied van de boekhoudsoftware betreft, werkt Intercare nauw samen met haar partner Sage. Deze oplossing omvat de boekhouding, het beheer van vast actief patrimonium, het beheer van inkomende en uitgaande bestellingen en ten slotte het beheer van prestaties.

Voor workflows die productieactiviteiten omvatten, kan Intercare eveneens ERP-oplossingen aanbieden.

www.intercare.be