Intrasys


http://www.intrasys.be/

Sinds 1997 is Intrasys producent van interne transportsystem en verdeler van gerenommeerde merken van rekken.

In Puurs en Bornem worden de interne transportsystemen volledig gefabriceerd.

Ontwerp, knippen, ponsen, plooien, lakken en voormontage gebeurd volledig in eigen atelier, evenals de elektrische panelen.

Daarnaast heeft het een ruime opslag plaats met nieuwe en tweedehands rekken en platformen.

Zo installeerde Intrasys bij Eltra (verdeler van elektrische materialen naar de doe-het-zelfzaken) een conveyorsysteem met 2 doelen.

Enerzijds inkomende goederen zo dicht mogelijk bij de stockeerplaats brengen in de mezzanine met 3 niveaus waar een werknemer de dozen neemt en in het rek plaatstepickte orders in de mezzanine op de conveyor geplaatst. Op het einde van de conveyorlijn worden de dozen van eenzelfde order door een robot in hetzelfde doorrolkanaal gestoken.

Ook bij Katoen natie werd in opdracht van Quicksilver een orderpickingsysteem geplaatst.

Inkomende dozen krijgen volautomatisch een barcode label waarna ze naar de juiste plaats in de mezzanine of naar de pick-to-light zones worden gebracht. Zodra alle goederen voorradig zijn wordt het pickproces gestart. Wanneer een orderdoos in de pickzone komt wordt op kleine schermpjes getoond hoeveel stuks de orderpicker in de doos dient te steken (pick-to-light). Op het einde worden de dozen uitgesorteerd volgens land of transporteur.