CABKA-IPS


http://cabka-ips.com/

Inova Packaging Systems (IPS) uit Ieper fuseerde onlangs met de Duitse Cabca groep. Cabca en IPS vullen elkaar door hun productportefeuilles optimaal aan. IPS staat binnen deze groep in voor de productie van pallets en boxen in kunststof. Het assortiment omvat alle types, van de budgetvriendelijke ‘one way’ pallet voor eenmalig gebruik tot en met de volledig gesloten hygiëne pallet.

De designers en de medewerkers van de ontwikkelingsafdeling werken nauw samen met de klant op de optimale pallets te ontwikkelen op maat van zijn concrete behoeften. Zo ontwikkelde IPS een tiental jaar terug nog in overleg met de groentesector uit de regio een box, geschikt van het afhalen van de groente op het veld maar ook voor het stockeren bij diepvriesbedrijven.

De voorbije jaren schonken wereldwijd gerenommeerde bedrijven als AB Inbev en Heineken hun vertrouwen aan Inova Packaging Systems voor de ontwikkeling en productie van hun kech pallets. Een bewijs van de zin voor service en kwaliteit bij de producent.

IPS doet in grote mate een beroep op gerecycleerd materiaal voor de productie van pallets. De onderneming beschikt over een eigen en volledig uitgerust labo, waar de grondstof uitvoerige kwaliteitstesten ondergaat.