Isodirect 2


Zij het voor nieuwbouw of renovatiewerken, Isodirect levert u een uitstekende kwaliteit in vloerisolatie.

Ter voorbereiding worden alle binnenmuren en ramen zorgvuldig afgeplakt, zo kan het Isodirect team meteen aan de slag.
Alle benodigdheden zitten in de eigen bestelwagen, tot en met de hogedrukpomp. Het enige wat voorts de woning binnen komt, is de slang waaraan de spuitkop is bevestigd die het polyurethaan hardschuim gelijk over de vloer zal verdelen.

Zorgvuldig werken de ervaren vaklui van Isodirect elke vierkante centimeter af, laag na laag, tot de gewenste dikte bereikt is.
Amper drie seconden na het spuiten, verhardt het schuim en kan een volgende laag aangebracht worden. Op die manier slagen we er in een gemiddelde woning op niet meer dan een halve dag te voorzien van een uitstekende vloerisolatie.

Het eindresultaat is een egale en sterke laag, van minimale dikte en maximaal rendement. Ze is ook volledig dragend, dus verdere vloerwerken, inclusief eventueel in te bouwen verwarming, kunnen meteen op de PUR-laag aangebracht worden.
Het enige wat ons nog rest, is de bescherming van ramen en binnenmuren verwijderen, zodat we in een mum van tijd uw woning weer achterlaten, weliswaar met een spectaculaire nieuwe vloerisolatie.

Vertrouw op PUR Isodirect hardschuim voor uw bouwproject, en bespaar niet alleen op materialen, maar ook op uw latere energiefactuur.

www.isodirect.be