Jaguar Roeselare


Salens Motors en Jaguar West zijn de officiële Jaguar verdelers voor de regio’s Noord- en Zuid-West-Vlaanderen. Beide concessies zijn zeer vlot bereikbaar (Salens Motors aan de Expresweg op een boogscheut van de E403 en de E40, Jaguar West nabij de R8 en de E 17), telkens op minder dan een kwartier rijden van de afslag Roeselare.

Met respectievelijk 30 jaar en 26 jaar officieel dealerschap bieden de twee garages een absolute topservice, zoals het een gerenommeerd automerk als Jaguar past. Behalve voor de verkoop van nieuwe en jonge tweedehands wagens, kunnen klanten er terecht voor alle onderhoud, koetswerk- en herstellingswerkzaamheden.

Naast hoog opgeleide technici beschikken Salens Motors en Jaguar West over alle moderne technische voorzieningen en diagnoseapparatuur om een professionele en efficiënte aanpak te verzekeren.

Het Jaguar gamma omvat vandaag de fiscaal zeer interessante Jaguar XF, de Jaguar XK sportwagen en de ultieme Jaguar XJ limousine in diverse motorisaties en uitvoeringen. Het klassemerk is levendiger dan ooit. Getuige daarvan de ambitieuze toekomstplannen, met onder meer de geplande lancering van de XF sportbreak en de aankondiging van de sportieve cabrio Jaguar F-type.

www.jaguarroeselare.be

Salens Motors en Jaguar West slaan graag de handen in elkaar om de regio Roeselare een service op het hoogste niveau te bieden.