JPR Belgium


Het JPR Belgium kartingcomplex in Sint-Niklaas beschikt over een groot indoorcircuit (550 tot 660 meter) met tijdregistratie, unieke ‘flexi track’ afbakening en professionele begeleiding.

Maar JPR wil zijn klanten meer bieden dan louter kartingplezier. Zo behoort de organisatie van onder meer incentives, presentaties, teambuildings en klantenvergaderingen tot de mogelijkheden. In overleg met de klant wordt een dagprogramma samengesteld, waarbij men het nuttige optimaal aan het aangename paart.

De accommodatie omvat een kleine vergaderzaal voor vijftien tot twintig mensen, terwijl de grote zaal plaats biedt aan groepen tot honderdtwintig mensen. Beide zijn uitgerust met eigentijdse audiovisuele voorzieningen zoals beamer, projectiescherm, microfoons en geluidsinstallatie.

JPR kan tevens instaan voor het cateringgebeuren. De klant heeft de keuze uit verschillende formules, van een eenvoudig aperitief of broodjesbuffet tot complete warme en koude menu’s.

De wensen, de specifieke behoeften en het budget van de klant vormen steevast het uitgangspunt voor een invulling op maat. Het karten betekent bij dit alles een moment van ontspanning en plezier, de volmaakte afsluiter van een zakelijke bijeenkomst. Om het even of het om beginnende of gevorderde kartrijders gaat.

www.jprkarting.be