Kantoff


Kantoff is reeds 20 jaar een toonaangevende naam in de wereld van kantoormeubilair en projectinrichting. Naast hoog aangeschreven designmerken als Knoll, Vitra en Artifor verdeelt de onderneming ook meer budgetvriendelijke merken, evenwel zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit.

Of het nu om een thuisbureau, een landschapskantoor, een directielokaal, een vergaderzaal of een ontvangstruimte gaat, het jonge team staat klaar om elke klant te adviseren en bij te staan bij de keuze van kleuren en materialen. In de kantoren en showroom in Londerzeel kunnen alle kleurstalen en afwerkingsmogelijkheden bekeken worden.

In samenwerking met de architect of binnenhuisarchitect van de klant, streeft Kantoff naar de optimale oplossing, mét oog voor het vooropgestelde budget. Aan de hand van weergave in 3D krijgt de opdrachtgever een betrouwbaar beeld van hoe het project concreet vorm zal krijgen.

Zowel KMO’s, beoefenaars van vrije beroepen, nationale als multinationale ondernemingen doen een beroep op Kantoff. Hun vertrouwen stoelt op de geboden service en de kwaliteit van het ontwerp en de uitvoering.

Elke klant staat in nauw contact met de projectmanager, die instaat voor de volledige begeleiding, opvolging en coördinatie – van het initieel advies tot en met de levering en montage van het kantoormeubilair door eigen mensen.

www.kantoff.be