KH Engineering


KH Engineering kiest in 2007 voor Antwerpen bij de opening van hun eerste vestiging in België. De locatie ligt op een boogscheut van het Antwerpse havengebied.

Het engineeringkantoor is voornamelijk actief in de begeleiding van industriële projecten in de chemische en petrochemische sector. Maar ook aanverwante bedrijfstakken zoals energie, milieu en infrastructuurwerken maken deel uit van hun brede kennis.

Klanten kunnen bij KH Engineering niet enkel terecht voor klassieke engineeringopdrachten, maar ook voor project management, consultancy en procurement.

De onderneming levert op een flexibele manier hoge kwaliteitsoplossingen in een complexe technische omgeving. De ervaren medewerkers stemmen kennis, technieken en nieuwe werkmethodes op elkaar af en komen zo tot de meeste innovatieve technische oplossingen.

Sinds de opstart vijf jaar geleden evolueerde KH Engineering Antwerpen van een design office naar een engineering office. Het Antwerpse bestuur heeft plannen om het kantoor in de nabije toekomst verder uit te bouwen.

www.khe.eu