Kolmont Woonprojecten


Kolmont Woonprojecten gaat over tot de verkoop van de tweede fase van project Zuidzicht.

Deze fase behelst een slangvormig gebouw met 76 appartementen voor elke behoefte: één-, twee- en drieslaapkamerappartementen, investeringsappartementen, gelijkvloerse tuinappartementen en luxe duplexappartementen met privaat zwembad.

De Stad Hasselt reikte haar eerste 2020 kwaliteitslabel uit aan het project, wat aantoont dat Zuidzicht voldoet aan de strengste vereisten op het gebied van woonkwaliteit, duurzaamheid en energie-efficiëntie. Hoogwaardige isolatie, een goede luchtdichtheid en een slim mechanisch ventilatiesysteem zorgen voor lagere energiefacturen.

De ruime terrassen en leefruimtes zijn gericht op het zuiden. Architectenbureau II en Archi+i ontwierpen een dubbele gevelstructuur, waarbij witte architectonische beton harmonisch aansluit bij een zwarte aluminium gevelbekleding. Dit contrast verleent het gebouw, waarvan de vorm dat verwijst naar een boot, een tijdloos karakter.

Fase twee biedt tal van perspectieven aan investeerders. De absolute toplocatie zal uitgroeien tot de nieuwe hotspot van Hasselt, waar shopping, horeca, rust, groen en recreatie samenkomen. De woongelegenheden zijn rustig gelegen aan het water, maar tegelijk goed bereikbaar in het hart de stad. Rendement gegarandeerd!

www.zuidzicht.be