Krinkels


Als u bomen en struiken langs de Belgische snelwegen ziet staan, is de kans groot dat die werden aangeplant door Krinkels. Deze activiteit vormde 40 jaar geleden namelijk de aanzet voor de oprichting van het bedrijf.

Ondertussen geldt Krinkels als één van de meest vooraanstaande aannemers voor het aanleggen en onderhouden van openbare ruimtes in België. Naast een totaalservice voor publieke en private infrastructuur, met onder meer wegenbouw, rioleringswerken en omgevingsaanleg, legt Krinkels zich eveneens toe op sportterreinen en groene daken. Dit maakt de vier speerpunten Groen, Infra, Water en Sport rond.

Verder doen klanten een beroep op de uiteenlopende gespecialiseerde services, zoals boomonderzoek, de bestrijding van de eikenprocessierups, groenplaatsverbetering en alternatieve onkruidbestrijding.

Krinkels heeft tal van lokale vestigingen over het hele land, dus altijd dichtbij de klant en de werf. Op die manier paart de onderneming de kracht van een groot bedrijf aan de flexibiliteit en de klantgerichtheid van een KMO.

Met 500 medewerkers en een omzetcijfer van ruim 65 miljoen euro geniet Krinkels het statuut van de grootste Belgische aannemer voor groenonderhoud en –aanleg. Het filiaal maakt deel uit van de Nederlandse Groep Krinkels, een leidinggevende landschapsaannemer op Europees niveau.

www.krinkels.be