La Lorraine Bakery Group


La Lorraine Bakery Group is een Europese industriële bakkerijgroep en de Belgische marktleider. La Lorraine produceert en verdeelt een ruim gamma verse broodproducten en patisserie aan meer dan duizend verkooppunten in een twintigtal Europese landen. De groep beschikt over tien productievestigingen en ruim driehonderd shops, waar de bakkerijproducten rechtstreeks aan de eindconsument worden verkocht.

Indrukwekkende cijfers, maar ondanks die industriële dimensie is de passie voor brood nog steeds de belangrijkste drijfveer bij La Lorraine. Constante kwaliteit, een heerlijke smaak en een aantrekkelijk uitzicht vormen de prioriteiten bij elk brood of gebak dat wordt geproduceerd.

De bakkerijgroep hecht meer dan gewone aandacht aan de interne productkennis en de dienstverlening aan de klantenkring. Het onafgebroken zoeken naar de beste technieken maakt een artisanale benadering van de grootschalige productie mogelijk. In die aanpak schuilt de meerwaarde van La Lorraine.

Het succes en de internationale groei vormen geen aanleiding om op de lauweren te rusten. Wel integendeel: La Lorraine Bakery Group is vastbesloten te blijven innoveren en investeren. De doelstellingen hierbij zijn de volledige klantentevredenheid en een authentieke productkwaliteit op het gebied van zowal smaak als presentatie.

www.lalorraine.be