Limbratex-Mobilex


Limbratex-Mobilex en Webex zijn expertisebureaus, het eerste gevestigd in de Leuvense regio, het tweede in Kortrijk. Limbratex-Mobilex ontstond uit de fusie van twee grote expertisebureaus uit Vlaams-Brabant.

De opdracht van een expertisebureau is het correct schatten van schade aan rollend materiaal. Dat kan gaan van een personenwagen tot een maaidorsmachine, vrachtwagen of hijskraan. De experts van Limbratex-Mobilex kunnen dan ook terugvallen op een zeer veelzijdige knowhow. Klanten kunnen zonder afspraak langskomen in de drive-in expertise te Leuven, om de schade aan hun voertuig te klanten vaststellen.

Op basis van de expertiserapporten keren de verzekeringsmaatschappijen een schadevergoeding uit. Bij het schatten gaat het expertisebureau dan ook volstrekt objectief en neutraal te werk, met oog voor een billijke regeling voor zowel de verzekerde als de verzekeraar. Naast de grote Belgische verzekeringsmaatschappijen, doen ook tal van leasingbedrijven een beroep op de diensten van Limbratex-Mobilex.

Vanuit zijn unieke ervaring en vakkennis, vormt Limbratex-Mobilex een uitgelezen partner voor bedrijven met grote wagenparken. Daarbij gaat de dienstverlening veel verder dan het louter schatten van schade. Het bureau kan bijvoorbeeld gericht advies verstrekken over de vervanging van afgeschreven voertuigen.

www.limbratex-mobilex.be