Link2Europe


Steeds meer Belgische bedrijven krijgen te maken met knelpuntvacatures, waarvoor ze geen invulling vinden op de lokale arbeidsmarkt. Om hen te helpen werd in 2007 het dienstverlenend bedrijf Link2Europe opgericht. Deze nichespeler in de HR -wereld biedt uitsluitend internationale rekrutering aan.

Van bij de opstart werden de afdelingen Industrie en Logistiek boven de doopvont gehouden. Vanaf het jaar 2009 kwam daar de afdeling Dienstencheques bij, met Poolse poetsdames als uitzendkrachten. Het dienstenaanbod werd in 2011 nogmaals uitgebreid met de oprichting van de aparte onderneming Link2Care, die zich richt tot de zorgsector.

Link2Europe beschikt over een netwerk van vestigingen, die exclusief voor de eigen klantenkring op zoek gaan naar geschikt en geschoold personeel. Zo vermijdt men concurrentie met andere Europese landen of bedrijven.

Naast vestigingen in Polen en Roemenië, onderhoudt Link2Europe stevige rekruteringscontacten in onder meer India, Letland, Litouwen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Bulgarije, Griekenland, Ierland, Spanje en Portugal.

96 native speakers verzekeren een gedegen ondersteuning, terwijl de logistieke afdeling instaat voor huisvesting en transport.

Link2Europe levert maatwerk bij elke stap van het traject in functie van de concrete behoeften van de klant.

www.link2europe.be