Loonbedrijf Weltjens Bocholt


Loonbedrijf Weltjens Bocholt NV is een familiebedrijf opgericht in 1974 met als hoofdactiviteit het landbouwloonwerk zoals ploegen, zaaien, bemesten, gewasbescherming en oogsten. Het bedrijf stelt 85 mensen te werk die elk breed inzetbaar zijn.
LWB is sinds zijn oprichting sterk gegroeid en houdt zich nu ook bezig met transport, logistiek en opslag van eigen producten en producten voor derden. Zo verzorgt LWB alle zaai- en oogstwerken, het transport, het sorteren en de opslag van akkerbouwproducten voor de conservenindustrie Scana-Noliko. Loonbedrijf Weltjens Bochelt maalt, mengt en conserveert tevens producten.
Het bedrijf koopt bijproducten van de levensmiddelenindustrie aan en zet deze zoveel mogelijk rechtstreeks af naar de veehouderij. LWB handelt voornamelijk in ruwvoeders maar bewerkt ook een 50-tal vochtrijke diervoeders op maat van de klant. Hiervoor worden ook het transport en de opslag verzorgd.
LWB onderhoudt en herstelt haar eigen machinepark en levert deze dienst voor landbouwmachines van derden. Voor de veiligheid, kwaliteit en het milieu, voldoet LWB aan de strengste officiƫle kwaliteitsnormen.
Degelijkheid en kwaliteit, daar staat Loonbedrijf Weltjens Bocholt NV garant voor.

www.lwb.be