LSC Belgium


http://www.lsc-belgium.com/

Limburgs Steelservice Center of LSC vestigde zich in 2009 op industrieterrein Kanaal-Noord in Bree. LSC is gespecialiseerd in het ontrollen en richten van rollen staal met hoge treksterkte.
Onze installaties zijn uitgerust met een coil voorbereidingsstation, waar de coil geprepareerd wordt en ontdaan van zijn verpakking. Op deze manier kunnen we de coils veilig uitpakken en de coils met hoge treksterkte veilig voorbewerken.
Dankzij de perfecte ligging langs de Zuid Willemsvaart kan LSC via de eigen overdekte kade stalen rollen tot 40 ton laden en lossen.
Bij aankomst controleren we alle coils en vergelijken we ze met de orderlijst van de klant. De coils en staalplaten krijgen een unieke identificatiecode en worden gestockeerd in ons geïsoleerd magazijn.
We kunnen coils verwerken van 0,7 tot 25mm dikte en met een maximale breedte van 2.100 mm. inclusief bezomen. We garanderen hierbij de best mogelijke vlakheid van de staalplaat.
Platen, die niet aan de eisen van de klant voldoen, kunnen we richten, nasnijden of nabewerken zoals staalstralen of coaten.
De afgewerkte staalpakketten worden veilig opgeslagen in ons magazijn. Klaar voor transport over water of weg. Het transportbedrijf STT heeft een afdeling voor staaltransport gevestigd bij LSC. Hiermee garanderen we een correct en vlot vervoer naar de eindgebruiker.
Limburgs Steelservice Center dat is flexibiliteit, snelheid en goede kwaliteit.