Maenhout


Maenhout is al 28 jaar actief als dienstverlenend bedrijf, met anti-vuilmatten en sanitaire toestellen. Sinds begin van dit jaar legt de onderneming zich toe op een nieuw vakgebied, namelijk geurbeleving en geurmarketing.

Het doel is een unieke en aangename atmosfeer te creëren door gebruik te maken van professionele apparatuur in grote winkelruimtes, hotellobby’s, rust- en verzorgingstehuizen. De zuinige geurtoestellen verzekeren een natuurlijke verneveling in de lucht.

Alle aroma’s komen tot stand uit 100% zuivere olie, dus zonder toevoeging van chemische bestanddelen of alcohol. De geuren zijn hypoallergeen, antibacterieel, duurzaam getest en onschadelijk voor mens en dier.

In de retail en horeca bewijst aromamarketing zijn nut om de verkoop te stimuleren aan de hand van het opwekken van een positieve gemoedstoestand. Zo ontstaat een exclusieve winkelervaring, die zich vertaalt in een commerciële impact. Consumenten voelen zich prettig, energiek en ontspannen. Ze blijven langer aanwezig in het verkooppunt en men noteert een omzetstijging met 6%.

Ook woon- en zorgcentra die gebruik maken van geurbeleving, stellen vast dat zowel bewoners, medewerkers, familieleden als bezoekers hier eensluidend positief op reageren. Stress- en angstgevoelens maken plaats voor een rustgevende atmosfeer.

www.geurbeleving.com
www.maenhout-nv.be