Man Engineering


MaN Engineering werd opgericht in 2003, maar kon van meet af aan terugvallen op de jarenlange ervaring van de medewerkers. Het engineeringbureau is vooral actief in twee vakgebieden: automotive engineering en plant design.

MaN Engineering maakt gebruik van de meest geavanceerde technologische voorzieningen en werkt projecten uit in een 3D-omgeving, zodat klanten een duidelijke kijk krijgen op de voorgestelde oplossing.

Voor de automotive sector ontwikkelt het bureau chassis op basis van een integraalstructuur en met behulp van een performant CAD-pakket. MaN neemt ook de volledige systeemintegratie van alle hoofdcomponenten voor zijn rekening. Dat omvat de inbouw en het ontwerp van het motorcompartiment, de asophanging, de stuurinrichting, het remsysteem en het brandstofsysteem.

Op het gebied van plant design legt MaN Engineering zich vooral toe op procespiping, staalconstructiebouw, kanalenbouw en apparatenbouw. Die aanpak begint met een lay-outstudie en het uitwerken van work-through model voor de klant. Eventueel kunnen ook de montageplannen uitgetekend worden.

Het engineeringbureau wil in de nabije toekomst tevens prototypebouw en analysemetingen in het standaardaanbod opnemen. Een goed contact met de klant en het optimaal inzetten van de ervaring en knowhow blijven bij dit alles de basis vormen voor een solide vertrouwensrelatie.

www.man-engineering.be