Management Source


ManagementSource is opgericht met als doel kandidaat bedrijfsleiders enerzijds, en kleine of middelgrote ondernemingen anderzijds met elkaar in contact te brengen.

Het idee ontstond binnen Groep Heylen, waar men naar aanleiding van bedrijfsovernames voortdurend uitkijkt naar competente bedrijfsleiders. Vaak dienen zich gemotiveerde kandidaten aan, waarvan de ambities, competenties en interesses evenwel niet beantwoorden aan het profiel dat op dat moment gezocht wordt. Tegelijk zijn tal van KMO’s op zoek naar geschikte kandidaten voor functies op managementniveau binnen hun organisatie.

Daarop besloot men het netwerk van gescreende kandidaten verder uit te bouwen en ter beschikking te stellen van andere ondernemingen. Binnen ManagementSource is de nodige knowhow en expertise aanwezig om uit dat uitgebreide netwerk de ideale kandidaat te selecteren in functie van de specifieke vereisten, de bedrijfscultuur en de taakomschrijving.

Competente en gedreven kandidaten voor een leidinggevende functie, KMO’s die uitkijken naar een geschikte bedrijfsleiders en zaakvoerders die op zoek zijn naar een rechterhand doen allemaal een beroep op ManagementSource om vraag en aanbod optimaal op elkaar af te stemmen. Zo vormt ManagementSource de schakel tussen managers en de bedrijfswereld.

www.managementsource.be