Marlon


Marlon bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt webapplicaties en websites, met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en beheerbaarheid.

De dienstverlening omvat webdesign van concept tot grafisch ontwerp, waarbij creativiteit, een eigentijdse vormgeving en vooral functionaliteit centraal staan. Klanten doen eveneens een beroep op Marlon voor content management beheersystemen. Hier moet de geboden oplossing vooral makkelijk beheerbaar zijn door de eindgebruiker. De onderneming kan verder terugvallen op een ruime ervaring met de ontwikkeling van webwinkels. Ten slotte ontwikkelt Marlon webapplicaties voor de meest uiteenlopende doeleinden.

Het team heeft ruime competenties op het gebied van design, ontwikkeling en gebruiksvriendelijkheid. Bij alles wat zij ondernemen staan beheerbaarheid en flexibiliteit centraal. Hun knowhow zorgt ervoor dat de klant de toepassingen kan gebruiken met een minimum aan computerkennis. Tegelijk zijn de oplossingen eenvoudig uit te breiden.

Toonaangevende bedrijven als Tele Atlas, Vacature.com, Plan België en Lexus, maar ook de Vlaamse overheid en diverse ngo’s doen een beroep op Marlon voor het ontwerp van hun websites of webapplicaties. Door de jaren heen bouwde Marlon aan een gestructureerde en efficiënte werkwijze, die telkens weer haar vruchten afwerpt.

www.marlon.be