MasterMail


MasterMail werd in 2004 opgericht als een Direct Marketing bedrijf, dat zich oorspronkelijk toelegde op het verwerken van postale mailings. Sindsdien werden er hedendaagse crossmediale diensten toegevoegd, zoals e-mail, persoonlijke url’s en sms.

Het klantenbestand van de onderneming is zeer uiteenlopend. Het omvat onder meer grootbanken, telecom-operatoren en energieleveranciers, die grootschalige campagnes organiseren. Een KMO met een mailing op enkele honderden exemplaren kan evenwel rekenen op dezelfde professionele dienstverlening.

Door de jaren heen heeft MasterMail zich gespecialiseerd in complexe personalisatieopdrachten en in korte doorlooptijden. Een voorbeeld: wanneer klanten ’s morgens een bestand aanleveren, wordt de mailing diezelfde namiddag nog op de post gedaan.

Voor elke opdracht wordt een Direct Mail Manager aangesteld. Die vormt het vaste aanspreekpunt voor de klant en begeleidt het volledige traject, van het initiële idee tot en met het printen en posten van de mailing.

Van bij de oprichting kent MasterMail een sterke groei. Om hieraan te beantwoorden liet de onderneming in 2009 een nieuw bedrijfsgebouw optrekken met een specifieke architectuur, die de dynamiek van de onderneming uitstraalt. Het pand biedt perspectieven om ook in de toekomst een steeds groeiende klantenkring te bedienen.

www.mastermail.be