MediaMarkt


MediaMarkt werd eind jaren 70 opgericht in Duitsland en tekende als eerste mega-elektrovakhandel meteen voor een primeur. De keten groeide in zeer korte tijd uit tot de nummer 1 voor consumentenelektronica. In 2002 opende de eerste Belgische MediaMarkt winkel zijn deuren te Antwerpen. Ondertussen telt ons land 16 winkels, waaronder een vestiging in Roeselare.

Het unieke bedrijfsconcept van MediaMarkt steunde van meet af aan op een bijzonder groot assortiment aan merken en producten, de laatste nieuwe snufjes van topkwaliteit, de betere merkproducten en gegarandeerd de laagste prijs onder één dak. De producten kunnen door de klant in de winkel bekeken en ‘aangevoeld’ worden. Service vormt het sleutelwoord: van het volledige productgamma worden grote voorraden bijgehouden en de dienst-na-verkoop stelt zich zeer klantvriendelijk op.

Onder het motto ‘mensen staan centraal’ geeft MediaMarkt haar werknemers alle vrijheid om ideeën uit te werken en zelfstandig initiatieven te nemen. De elektroketen wil marktleider blijven door getalenteerde medewerkers aan te trekken en bij te scholen.

Totaaloplossingen voor bedrijven vormen een belangrijk element van de groeistrategie in West-Vlaanderen. Onder meer voor incentives en personeelsgeschenken biedt MediaMarkt interessante oplossingen.

www.mediamarkt.be