Metal Finishing Industries


MFI, voluit Metal Finishing Industries, specialiseert zich in oppervlaktebehandeling. Die behelst het aanbrengen van een coating op metalen onderdelen, constructies en plaatwerk in staal en aluminium. Het kan daarbij gaan om kleine elementen, maar ook stukken met een gewicht tot 800 kg en een lengte tot 6 meter.

De behandelde onderdelen vinden toepassingen in metaalbewerking, bouw, constructie, omheiningen, wegenbouw, geluidsmuren, apparaten- en machinebouw, gas- en waterleidingen enz.

MFI beheerst het aanbrengen van kataforeselak als ultieme corrosiebescherming en van een poedercoating als duurzame eindlak. De onderneming verzekert maatwerk binnen één enkel productieproces. Ze beschikt over een state-of-the-art lakstraat, waar metalen onderdelen in gewalst staal, verzinkt staal, gietijzer en aluminium een duurzame eindlaag krijgen.

Kwaliteit wordt hier gekoppeld aan verregaande flexibiliteit met ‘just-in-time’ levering. De geboden dienstverlening kan dan weer bicolors, montage en subassemblage omvatten.

Elke medewerker is doordrongen van de klantgerichte bedrijfsfilosofie. Geen project is te groot of te complex. Dit uit zich in een soepele opstelling, het meedenken met de klant, het optimaal inspelen op de specifieke wensen en behoeften en het realiseren van de kortst mogelijke termijnen.

www.mfi-coatings.com