Micheline Cars


http://www.michelinecars.be/

Complete autocarreizen voor alle generaties
Micheline Cars is er voor jong en oud. Met aangepaste programma’s, ervaren Nederlandstalige begeleiding, regelmatig rust onderweg en het best denkbare comfort. Iedereen is welkom, dus ook senioren!

Comfort en veiligheid: onze grootste zorg
Wij maken uitsluitend gebruik van 3 en 4 sterren autocars. Alle autocars zijn standaard voorzien van toilet en lavabo, bar, dvd-speler met meerdere beeldschermen, hifi-installatie, dubbel zonnewerend glas, individuele verlichting, airco en zeer comfortabele zetels met verstelbare voetsteunen. Onze autocars en ervaren plichtsbewuste chauffeurs brengen u in een vlot tempo naar uw bestemming. We zien nauwlettend toe dat de wettelijke rij-en rusttijden worden gerespecteerd.

Doordachte reisprogramma’s
Wij maken voor u een echte vakantie op maat en staan garant voor een perfect uitgewerkt programma. Die in detail omschreven reisprogramma’s verrassen u met onvergetelijke momenten. De chauffeur en/of reisleider is in de mogelijkheid het reisprogramma te wijzigen indien dit noodzakelijk is omwille van weersomstandigheden, openingstijden, sluitingsdagen en plaatselijke feestdagen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de reiziger.