Mijn Bierdoos


http://www.mijnbierdoos.be/

Wie uitkijkt naar het ultieme relatiegeschenk, hoeft niet verder te zoeken. Met een gepersonaliseerde geschenkdoos van Mijn Bierdoos maak je een blijvende indruk bij klanten, leveranciers, medewerkers die je in de bloemetjes wilt zetten en zeker buitenlandse relaties.

Je slaat twee vliegen in 1 klap: de ontvanger stelt de originele en persoonlijke aanpak op prijs, terwijl de Bierdoos het gewenste imago van je onderneming, dienst of vereniging uitstraalt.

Zelfs vanaf een enkel exemplaar zorgt Mijn Bierdoos voor een stijlvolle personalisatie. Een bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap, een foto, een naam… alles kan. Ook verschillende Bierdozen, elk met hun eigen design.

Je hebt de keuze voor het standaard design of voor een ontwerp op maat. Zo komt een fotograaf bijvoorbeeld overdag tijdens een bedrijfsevent langs en kan je ’s avonds al bierdozen met foto’s van de speciale gasten aanbieden. Ben je creatief aangelegd, dan kan je zelf aan de slag met verschillende gratis templates.

Je kunt de geschenkdoos combineren met een veertigtal hoog kwalitatieve bieren, stuk voor stuk paradepaardjes van de internationaal gesmaakte Belgische biercultuur. Die worden rechtstreeks bij de brouwerijen aangekocht en aangeboden tegen eerlijke prijzen.