Mols-Dom


Het glasbedrijf Mols-Dom uit Herentals werd in 1929 opgericht als eenmansbedrijf en is vandaag nog steeds een familiebedrijf. Drie generaties later zijn er wel 45 mensen tewerkgesteld.

Vandaag is Mols-Dom gerenommeerd voor het plaatsen van alle soorten beglazingen in de industriële en de particuliere bouw. De firma is vooral gespecialiseerd in moeilijke installaties, waarvoor kranen, hoogtewerkers, torenkranen en/of schaarliften nodig zijn.

Naast beglazingen van gebouwen en glasgevels, is Mols-Dom eveneens gespecialiseerd in interieurtoepassingen. Deuren, spiegels, beloopbare glazen vloertegels en traptreden, ballustrades en stijlvol meubilair maken deel uit van het aanbod.

De bewerking van het glas, zoals slijpen en boren, gebeurt in de eigen werkplaats. Zo kan Mols-Dom snel inspelen op elke vraag naar beglazing. De dienstverlening begint reeds bij de voorbereiding van de werf en eindigt niet bij de plaatsing: ook nadien kan de klant op de nodige ondersteuning en begeleiding rekenen. Samen met een correcte afhandeling vormt die service de basis voor een vertrouwensrelatie met elke klant.

Met spraakmakende projecten als het Centraal Station of het justitiepaleis van Antwerpen, Plopsaland Hasselt en Frame 21 in Herentals bevestigde het Kempense glasbedrijf zijn knowhow en expertise.

www.mols-dom.be