NextiraOne


Om over de nodige commerciële slagkracht te beschikken en een betere marktpositie te verwerven, dient een onderneming haar kosten onder controle te houden en de efficiëntie van haar medewerkers te optimaliseren.

De hedendaagse communicatietechnologieën vormen een belangrijk hulpmiddel om deze doelstellingen te verwezenlijken. NextiraOne heeft vele jaren ervaring in het aanbieden van communicatieoplossingen.

Convergentie, consolidatie, virtualisatie en XaaS zijn technologische opportuniteiten die bijdragen tot beter kostenbeheer op het niveau van Data Centre, Voice, Video, Network Solutions, Contact Center en Security. NextiraOne investeert continu om haar klanten de meest performante oplossingen aan te bieden.

De aanwezigheid in 17 Europese landen, alsook in de Verenigde Staten, laat NextiraOne toe de meest complexe infrastructuur- en applicatie oplossingen van haar klanten te beheren. NextiraOne beschikt hiervoor over 3 professionele NOC’s (Network Operations Center) in Europa, waarvan 1 in België, met een 24/7 beschikbaarheid.

NextiraOne heeft de nodige certificaties en productexpertise en levert de beste technologieën van gereputeerde partners.

www.nextiraone.eu/be