NWP Industriële Technieken


Techniek kent geen tijd

NWP Industriële Technieken uit Tienen staat zeven dagen op zeven en de klok rond klaar om service te leveren aan de klantenkring. De ervaren medewerkers beheersen een breed pakket aan industriële technieken.

Zaakvoerder Linda Vangilbergen geeft een overzicht: “Klanten kunnen bij ons terecht voor constructie-, las- en plaatwerk, leidingwerken en apparatenbouw. De meeste technieken kunnen door onze mensen in het eigen atelier worden toegepast. NWP beschikt tevens over een spuitcabine voor schilderwerk. Wij bewerken alle soorten metalen en PVC. Ook voor kleine series en prototypes doet men een beroep op onze expertise.”

Onderhoudswerken
Specialisten op het gebied van elektrische en mechanische onderhoudswerken kunnen interne technische teams van klanten bijstaan of aanvullen.

NWP is officiële verdeler van Recycling machines: PRESONA – ORMIC – UNTHA balenpersen, verkleiners en sorteerplant.
De toebehoren bij de machines worden geleverd uit het eigen constructieatelier. Dat gaat van petflessenperforatoren, transportbanden en trechters tot bordessen, trappen, leuningen, enzovoort.

Totaalpartner
NWP kan het volledige project voor zijn rekening nemen: planning, ontwerp, constructie en service. De installatie wordt gebruiksklaar geleverd.

www.nwp.be