Ometa


http://www.ometa.net/

Ometa is een softwarebedrijf dat in 2001 gestart is aan de Universiteit van Antwerpen. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een volwassen bedrijf. In 2016 staat dan ook de verdere uitbouw van ons kantoor gepland. De software van Ometa wordt momenteel wereldwijd gebruikt door internationale bedrijven.
 
Als softwarebedrijf bouwen we technologie om informatie vanuit complexe ERP-applicaties te ontsluiten via webtechnologie. Hiervoor heeft Ometa technologie ontwikkeld die de verbinding maakt met SharePoint en Office 365. Heel wat bedrijven zien deze noodzaak vandaag aangezien zij heel wat applicaties binnen hun organisatie gebruiken, maar ook heel wat documenten bezitten. Deze documenten zijn doorgaans gelinkt aan informatie vanuit de applicaties. De technologie van Ometa kan gebruikt worden om gebruiksvriendelijke portalen te bouwen, waarbij de brug wordt gemaakt tussen data uit applicaties en de wereld van de documenten. De efficiëntie in uw realtime communicatiestroom verhoogt hierdoor aanzienlijk.
 
Onze technologie stelt bedrijven in staat om informatie op een betere manier in te richten. Dit gaat over informatie die reeds gedigitaliseerd is, als informatie die momenteel nog op papier wordt bijgehouden. Eén van de voordelen van onze software is dan ook om digitale dossiers te creëren. De portalen brengen de juiste informatie in de juiste context op het juiste moment naar de juiste mensen. Beveiliging van data, toegangsrechten en autorisaties worden volledig geautomatiseerd. Binnen het dossier zien we dan opnieuw de combinatie van data uit applicaties en documenten.
 
Daarbij maakt Ometa het ook mogelijk om digitale dossiers automatisch op basis van het proces te archiveren. Dankzij onze technologie realiseren bedrijven een informatielandschap met een minimum aan beheer.
 
Verbeter de samenwerking in uw proces dankzij een centraal digitaal dossier.
 
Voor meer informatie kan u terecht op onze website www.ometa.net.