Paris & Partners


Paris & Partners is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van winkels en commerciële ruimten in de betere winkelstraten van de belangrijkste steden van België. Hun kantoor ligt op de Meir in Antwerpen, het winkelhart van de stad.

Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Paris & Partners een sterke reputatie opgebouwd in de winkelvastgoedsector. Het kantoor onderscheidt zich door professionaliteit, efficiëntie en klantvriendelijkheid. Klantenservice staat voorop, zowel tijdens als na de afronding van de transactie. Bij Paris & Partners bent u zeker van een integere en persoonlijke begeleiding.

Kennis van de modewereld en van nieuwe merken en winkelconcepten zijn een absolute must in deze boeiende branche. De ervaren medewerkers van Paris & Partners bezoeken daarom regelmatig wereldsteden zoals New York, Londen en Parijs: de beste manier om op de hoogte te blijven van nieuwe tendensen, belangrijke winkelstraten en huur- en verkoopprijzen.

Paris & Partners is een one-stop-shop. Het bedrijf verleent niet enkel advies, maar zorgt ook voor waardebepalingen en zoekt solvabele huurders of kopers. De klanten van Paris & Partners kunnen rekenen op realistisch en objectief advies op maat.

www.paris-partners.com