Pasquinelli


Fratelli Pasquinelli is een familiebedrijf met een hart voor transport. In vijftig jaar tijd groeide het uit van een bescheiden onderneming met 1 vrachtwagen tot een multinationale speler met drie vestigingen in moederland Italië en twee in België, in Grobbendonk en Herentals. Die groei is het gevolg van de klantgerichtheid, de zin voor ondernemen en de service van Pasquinelli.

In Grobbendonk beschikt Pasquinelli over een opslagplaats van 12.000 m2, van waaruit wekelijks honderd groupagevrachten vertrekken naar Italië alleen al. Voor de internationale markt biedt het transportbedrijf verschillende types transport aan: volledige en deelladingen, express- en groupagetransporten.

Het moderne en dynamische bedrijf hanteert een rationeel beheer, maar kan tevens flexibel inspelen op speciale wensen of situaties. Er wordt hoe dan ook steevast gezocht naar de meest economische, snelle en veilige oplossing in het belang van de klant.

De gedreven medewerkers kunnen elke vrachtwagen en elk pakket op de voet volgen aan de hand van een satellietcontrolesysteem. Ook de klant kan zijn vracht opvolgen via het internet.

Het gediversifieerde wagenpark van ruim honderd eenheden komt tegemoet aan alle specifieke vereisten, zoals transport onder gecontroleerde temperatuur, gevaarlijke producten, afvalstoffen en uitzonderlijk vervoer over het hele Europese continent.

www.fllipasquinelli.it