Plant-Axis


Plant-Axis biedt vanuit hun nieuwe vestiging in Sint-Truiden een full service pakket inzake interieurplanting. Dit gaat van verkoop, verhuur en onderhoud van planten bij bedrijven, maandelijks wisselende bloemstukken tot de groen en bloem decoraties voor evenementen.
Het bedrijf heeft een vloerverwarmde hal voor de opslag van binnenplanten en een koude hal voor de opslag van niet winterharde planten. Ze heeft ook een voorraad bamboe en winterharde bomen en planten voor buiten evenementen en terrasbeplantingen.
Plant-Axis werkt voor u een totaal interieurconcept uit en kiest zorgvuldig de planten en plantenbakken uit die bij uw bedrijfsgebouw passen. Dit kan gaan van standaard over luxe tot volledig op maat gemaakte projecten en zelfs binnentuinen. Het bedrijf heeft ook een creatieve oplossing voor ruimtes die te donker zijn voor natuurlijke beplanting. De planten worden steeds geleverd en onderhouden met een omnium garantie. Als de planten toch hun decoratieve waarde verliezen, worden ze kostenloos vervangen. Zo heeft u steeds schitterende planten in uw zaak staan.

www.plant-axis.be