Precia Molen


Precia Molen uit Puurs maakt deel uit van een Franse beursgenoteerde groep met filialen over de hele wereld. De KMO legt zich toe op alles wat met wegen te maken heeft, van de kleinste winkelweegschaal tot spoorwegweegbruggen voor treinen.

De onderneming geniet een gevestigde reputatie in uiteenlopende sectoren, waaronder het milieu, de havens, de steengroeven, de schrootverwerking, de chemie en de petrochemie. Die dankt ze aan haar knowhow, ervaring en betrouwbare producten op maat van de klantenkring.

Weegbruggen vormen de core business. Precia Molen verkoopt, installeert en onderhoudt de industriële weeginstallaties met alle bijbehorende automatiseringselementen, zoals badgelezers, camera’s, slagbomen en foto detectievoorzieningen. Bunkerwegers voor bulk- en stortgoederen behoren eveneens tot het aanbod.

Als geaccrediteerde firma staat Precia Molen tevens in voor het ijken en inspecteren van de weegapparatuur, om te verzekeren dat die blijvend voldoet aan de wettelijke voorschriften.

Precia Molen wil haar groei in de toekomst bestendigen. De recente overname van WPL industries biedt hier alvast perspectieven. Daardoor omvat het productaanbod nu ook checkwegers voor de voeding- en de verpakkingsindustrie. Meteen een bevestiging van het vooraanstaande statuut van Precia Molen in de weegwereld.

www.preciamolen.be