Prévost System Integration


Prevost System Integration maakt deel uit van een toonaangevende holding in professionele audiosystemen met hoofdzetel in Nederland. De onderneming levert totaaloplossingen rond vier speerpunten: oproep, omroep, ontruiming en interfonie. De dienstverlening begint bij het eerste ontwerp en omvat elke stap tot en met de opvolging na de installatie.

De klanten situeren zich in volgende sectoren: beurs- en congrescentra, theaters, musea, onderwijsinstellingen, sportcomplexen, winkelcentra, utiliteitsbouw, Horeca, banken en verzekeraars, overheid, parkeerbeheer, recreatieparken, zorginstellingen, industrie, logistiek en transport.

Op het gebied van normconforme evacuatiesystemen geldt Prevost als een kenniscentrum voor de Benelux.

De gevestigde reputatie van PSI Benelux steunt op de uitgebreide knowhow van de medewerkers en de hoogstaande kwaliteit van de materialen en de geboden oplossingen.

Prevost System Integration werkt vanuit een langetermijnvisie en de waarden van een familiale onderneming. De medewerkers stellen alles in het werk om de partners-installateurs zoveel mogelijk te ontlasten van de zorgen van de werf. De volledige organisatie, met onder meer diensten voor inkoop, projectmanagement en dienst-na-verkoop, is hierop afgestemd.

PSI staat dan ook voor Partnership, Systeemintegratie en In it together.

www.psibenelux.eu