Protecta Solutions


Opslagsystemen voor milieugevaarlijke stoffen, dat is de core business van Protecta Solutions. Daarnaast biedt de onderneming ook uiteenlopende absorberende materialen voor het veilig opruimen van dergelijke stoffen, bijvoorbeeld bij lekkages of morsen in productieruimten en werkplaatsen. Op die manier helpt Protecta Solutions bedrijven om te voldoen aan de milieuwetgeving.

De klantenkring bestaat voornamelijk uit grote productiebedrijven, Seveso-bedrijven en overheidsinstanties. De NMBS, het Ministerie van Defensie en ondernemingen als Electrawinds of Unilin schonken reeds hun vertrouwen aan Protecta Solutions.

Via doorgedreven advies, kwalitatieve informatie en praktische tips maakt Protecta Solutions elke dag opnieuw het verschil. De kleinschaligheid van de organisatie vormt de basis voor een filosofie van flexibiliteit, betrokkenheid en klantgerichtheid.

De jarenlange expertise, de goede relaties met toonaangevende producenten uit de veiligheidssector en het aanbod van gecertificeerde producten zorgen ervoor dat Protecta Solutions heel snel optimale totaaloplossingen kan bieden. De lage kostenstructuur en de ruime voorraad betekenen dan weer belangrijke troeven voor een ideale prijs-kwaliteitverhouding.

Protecta Solutions wil meedenken en zo een inspirerende kracht vormen voor de markt, de producenten en de klanten.

www.protectasolutions.be