PSA International


PSA International is één van de absolute wereldspelers in containerbehandeling. Elke dag behandelt de groep zowat 156.000 containers in alle uithoeken van de wereld.

PSA houdt voortdurend een vinger aan de pols van de economische ontwikkelingen en wil aanwezig zijn in alle toonaangevende havens voor de internationale handel. In ons land ontplooit de groep dan ook activiteiten in de havens van Zeebrugge en Antwerpen.

In Zeebrugge gaat het om de exploitatie van drie terminals die elke dag van de week de klok rond operationeel zijn. Deze haven profileert zich steeds sterker als een toonaangevende speler voor ‘deep sea’ en ‘short sea’ containertransport.

400 ervaren en gedreven medewerkers staan in voor het goede verloop van de behandeling en het snel verhelpen van problemen, zodat de goederen op tijd op hun bestemming raken. Daarbij maken ze gebruik van een hoogtechnologisch machinepark met kranen en rollend materieel. Specifieke software zorgt voor een minutieuze monitoring van alle werkzaamheden. Snelheid en efficiëntie vormen hier de sleutelwoorden.

Voor het reviseren, monteren en herstellen van dit materieel kijkt PSA Zeebrugge voortdurend uit naar technici, die de reputatie van de groep als betrouwbare partner elke dag helpen waarmaken. Zij krijgen een zeer uiteenlopend en afwisselend takenpakket.

www.psa-zeebrugge.be