Raposa


Raposa ging van start in 2004 met de boekhoudkundige en informaticakennis van de twee oprichters Eric De Vos en Peter Vandenbroucke. Hun ervaring, vakkennis en passie liggen aan de basis van een bijzonder gebruiksvriendelijk en alomvattend Financieel Management Systeem: RACS.

RACS is een analytisch-budgettair systeem voor financiële experts die een klare kijk willen op hun organisatie. Gebruikers beschikken over een gedetailleerde rapportering door de geïntegreerde Business Intelligence werkmiddelen.

Het succes van de klanten ligt aan de basis van de verdere groei van RACS. Het Financieel Management Systeem heeft als doel waarde te creëren door antwoorden te bieden op de nieuwste financiële uitdagingen. Zo voorziet RACS GAAP regels, IFRS, verschillende methoden van afschrijving, integrale business intelligence, documentscanning met OCR die in de boekhouding werkprocedures aanstuurt, document management functies, enz.

RACS is inzetbaar in zeer uiteenlopende sectoren omwille van de flexibiliteit en uitgebreide mogelijkheden van het systeem. Onder meer de uitgebreide analyses aan de hand van bestaande bedrijfsgegevens leveren een grote meerwaarde op.

www.raposa.be