R&C Pest Control


Hoe nieuw en modern de infrastructuur van uw bedrijf ook mag zijn, hoe nauw u ook toeziet op de hygiëne binnen uw gebouw, ongedierte is een probleem van alle sectoren en alle tijden. Zeker in de levensmiddelenindustrie vormen knaagdieren en insecten een enorm probleem, dat een doortastende aanpak vereist. Die van R&C Service.

Onze medewerkers van de afdeling Pest Control zijn goed geschoold en uitgerust met de laatste technologie voor het vermijden, bestrijden en beheersen van ongedierte. Na een grondige inspectie van uw gebouwen, maken we een strategie op, afgestemd op uw noden, en zoeken we naar de ideale mix van middelen en technieken.

Zo werken we bijvoorbeeld samen met entomologen, die ons toelaten zelf nieuwe methodes te ontwikkelen om nog efficiënter met insecten komaf te maken.

Maar de middelen vinden en installeren is uiteraard niet genoeg. R&C Service biedt zijn klanten een dienstverlening van a tot z: nadat we de situatie voor uw specifieke woning of bedrijf geëvalueerd hebben, stellen we een service pakket voor, waarin een aantal periodieke controles opgenomen zijn, net als een unieke resultaatsgarantie.

Tijdens zo’n controle doen onze technici een volledige check-up van uw hele infrastructuur, en de vallen en lokmiddelen vervangen waar nodig.

De controles en service rondes gebeuren bovendien op een tijdstip dat u uitkomt. Een dienstverlening op uw niveau, dank zij R&C’s totale ‘hassle free’ oplossing.

R&C Service heeft meer dan 20 jaar ervaring in ongediertebestrijding met de beste resultaten. Laat dat dus maar aan ons over!

www.rc-service.com