R&C Cleaning


Een van de diensten die de afdeling Cleaning van R&C Hygiene Multi-Service levert, is het ontvetten en schoonmaken van dampkappen in industriële keukens. Daarnaast kunt u ook het reinigen van alle voedselproductielijnen, vries- en koelcellen, luchtkanalen en sanitaire installaties aan ons toevertrouwen. Ook een grote schoonmaak na brand of het verwijderen van graffiti kunt u perfect aan ons overlaten. Bedrijven die gewetensvol omgaan met hygiëne en levensmiddelen, kiezen immers maar beter de beste partner.

R&C Service is niet zomaar een schoonmaakbedrijf, maar hanteert zeer gespecialiseerde methodes en materialen. Dank zij voortdurend onderzoek naar nieuwe producten en technieken, garanderen we de ideale balans tussen grondigheid en veiligheid. We gaan zeer verantwoordelijk om met concentraties van producten en waterverbruik. En door onze voortdurende contacten met producenten en onderzoeksinstellingen, kunnen we steeds de meest recente en efficiënte oplossing voorstellen.

R&C’s dienstverlening is volledig aangepast aan de wensen van de klant en kan bovendien heel ver gaan. Niet alleen voeren we zelf de dieptereiniging uit van uw installaties, we staan ook in voor de technische controles en kunnen onze klant zo adviseren over nakende defecten of risicosituaties. Ook het resultaat van de schoonmaakopdracht kan door een extern laboratorium geverifieerd worden.

Wanneer alleen de strengste normen goed genoeg zijn, staat R&C garant voor een brandschoon resultaat.

www.rc-service.com