RDBM Architecten & Adviseurs


De architecten Jorden Goossenaerts en Frederik Jacobs stichtten in 1996 in Antwerpen RDBM Architecten & Adviseurs.

In Nederland gaat de geschiedenis terug tot 1928. Architect Jos van Driessche richtte toen het architectenbureau op in Hulst. In 2008 verhuisde het kantoor naar Terneuzen. Met als doel een verdere expansie in Nederland opende in 2007 een derde vestiging in Rotterdam.

RDBM staat voor Research, Design, Build en Maintain, de verschillende fasen in een bouwproject. Het architectenbureau is gespecialiseerd in traditionele architectuur, maar voelt zich ook prima thuis in nieuwe formules zoals DBFM (Design, Build, Finance, Maintain), en Design & Build constructies.

Het bureau is een zogenaamd integraal werkend architecten- en adviesbureau. Dit betekent dat RDBM Architecten & Adviseurs kan beschikken over meerdere specialisten zoals interieur- en landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen en kostendeskundigen. Ook programmamanagers, beleidsadviseurs, juristen, grafische vormgevers, enz. staan ten dienste van RDBM.

Een langetermijnvisie en zin voor continuïteit kenmerken het beleid en de producten van RDBM Architecten & Adviseurs. Dit manifesteert zich ook in de aandacht voor langetermijnrelaties, zowel met klanten als medewerkers.

www.rdbm.eu