Rediger Accountancy


Het accountantskantoor Rediger werd opgericht in 1971, op het moment van de invoering van de BTW-administratie. Sindsdien verwierf het een solide reputatie voor het opvolgen van dossiers op het gebied van accountancy, fiscaliteit en boekhouding.

Na veertig jaar is Rediger nog altijd even dynamisch. Ondertussen zijn er negen medewerkers actief, zodat het kantoor moest uitwijken naar een ruimer pand te Herent. Het deelt deze eigentijdse locatie met F.A.K.L. accountants.

De aanpak wordt getekend door efficiëntie en professionaliteit, gestoeld op een jarenlange ervaring en brede knowhow. Zo kan de klant beslissingen nemen op basis van betrouwbare informatie.

Door de overname van Engelen & Partners accountants-bedrijfsrevisoren groeide het team uit tot een veertigtal personen. Deze schaalvergroting verleent het accountantskantoor beduidend meer operationele slagkracht. Tegelijk is de structuur nog voldoende flexibel om elke klant een persoonlijke en discrete begeleiding te verzekeren. Op die manier kan Rediger gericht advies verstrekken, rekening houdend met alle zakelijke, wettelijke én persoonlijke aspecten.

Accountantskantoor Rediger stelt een real-time boekhoudpakket ter beschikking van de klantenkring. Zij kunnen thuis of op kantoor gegevens inboeken, waarna de medewerkers alles controleren en waar nodig bijsturen.

www.engelen-abt.be