Rem-B Hydraulics


REM-B Hydraulics kan inmiddels bogen op ruim vijfentwintig jaar ervaring in de hydraulische markt. Die vertaalt zich in een ongeëvenaarde technologische expertise en knowhow binnen dit vakgebied. Klanten in meer dan 30 landen wereldwijd stellen dan ook hun vertrouwen in de REM-B Hydraulics producten.

Het team van zowat vijftig gemotiveerde medewerkers maakt de slogan ‘We care about hydraulics’ dagelijks waar in de praktijk. Zij stellen alles in het werk om de klant een snelle en kwalitatieve oplossing te bieden tegen een competitieve prijs.

Gebruikers van hydraulische systemen kunnen, ongeacht het merk, bij REM-B Hydraulics terecht voor onderhoud en herstellingen van de meest uiteenlopende elementen, zoals hydraulische pompen, motors, cilinders en ventielen. Ook de nazorg beantwoordt aan de strengst kwaliteitsnormen.

Daarnaast installeert, onderhoudt en herstelt REM-B Hydraulics eveneens hydraulische systemen. Zo geldt de onderneming als de optimale partner in hydraulische projecten voor maritieme, mobiele en industriële toepassingen.

Het productassortiment omvat zowel originele hydraulische wisselstukken en componenten, als een reeks gelijkwaardige Europese vervangproducten. REM-B is ten slotte de grootste leverancier van gereviseerde componenten van verschillende toonaangevende merken.

www.remb.be