Renson


Het familiebedrijf Renson geniet een gevestigde reputatie als trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen. Het merk ontwikkelt energiezuinige totaaloplossingen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in gebouwen, terwijl de overkappingen ervoor zorgen dat mensen het hele jaar door genieten van hun terras.

Het succes van Renson stoelt op een politiek van innovatie en communicatie. Ruim vijftig R&D-medewerkers sturen voortdurend nieuwe ontwikkelingen aan en optimaliseren de bestaande productlijnen. Bij dit alles werkt Renson samen met andere toonaangevende bedrijven, zoals Velux, Novy en Barco.

De doordachte communicatie op beurzen en in de media ondersteunt het commercialiseren van de oplossingen door een eigen team van een zeventigtal mensen en via het distributienet over heel Europa, in China en Amerika. Het sponsoren van de Omega Pharma – Quickstep Cycling Team draagt eveneens aanzienlijk bij tot de naambekendheid.

De hoofdzetel te Waregem vormt evenwel het belangrijkste uitstalraam voor de expertise van Renson. Die werd onlangs nog uitgebreid met het Experience & Meeting Center Exit 5: een showroom, een opleidingscentrum en een polyvalent auditorium om nog efficiënter te communiceren en op te leiden. Ook andere ondernemingen kunnen van deze state-of-the art faciliteiten gebruik maken.

www.renson.be