Restaurant Arenberg


Restaurant Arenberg in Heverlee is ideaal gelegen in een groene oase aan het Egenhovenbos, op een boogscheut van het centrum van Leuven en makkelijk te bereiken via de E314 en de E40. Als gastronomisch restaurant biedt Arenberg culinaire topkwaliteit.

Lieven Demeestere is meesterkok bij de “Orde der 33 Meesterkoks van België” en lid van de “Disciples d’Auguste Escoffier”. Samen met zijn echtgenote Iris baat hij Arenberg inmiddels al vijftien jaar uit.

Het etablissement biedt tal van perspectieven voor de groeiende zakenwereld in de Leuvense regio. Naast de vlotte bereikbaarheid en de ruime parking, vormt de interessante prijs-kwaliteitverhouding van zowel de menu- als de wijnkaart ongetwijfeld een belangrijke troef. De snelle, efficiënte en discrete bediening dragen eveneens bij tot de professionele uitstraling.

De hele week kunnen zakenlui er à la carte eten, waarbij ze keuze hebben uit uiteenlopende bereidingen op basis van kwalitatieve en verse topproducten, en vooral met heel veel liefde voor het vak klaargemaakt.

De beide zalen van het restaurant lenen zich zowel voor banketten als voor seminaries. De goede verstandhouding met de zakenwereld uit zich in de samenwerking met de Faculty Club. Acht koks van Arenberg verzorgen daar van maandag tot vrijdagavond de maaltijden.

www.restaurantarenberg.be