Revilax


Het familiebedrijf Revilax werd opgericht in 1994 en legt zich sindsdien toe op de productie van relaxzetels op maat en van uiteenlopende hulpmiddelen (steunen, kussens…). Het uitgangspunt hierbij zijn zowel de persoonlijke wensen als de lichamelijke problemen van de gebruiker. Revilax is dan ook voornamelijk actief in de gezondheidssector.

Alle zetels kunnen naar wens manueel of elektrisch bediend worden. De vervaardiging gebeurt integraal in huis, met inbegrip van het houtwerk, het knippen en naaien, het stofferen en de montage. Door de beheersing van het volledige productieproces kan de firma een garantie van vijf jaar bieden op haar producten.

Een specialist van Revilax komt langs aan huis (of op verzoek in een Thuiszorgwinkel, Mediotheek of orthopediezaak) om de nodige opmetingen te doen en de gewenste bekleding te bepalen. Bij dringende problemen wordt de klant zelfs binnen de twee werkdagen geholpen. Na de vervaardiging wordt de relaxzetel thuis afgeleverd, waar ook in België.

Revilax blijft zoeken naar innovatieve oplossingen om het zitcomfort van de vergrijzende bevolking te verbeteren. Dat onophoudelijk streven naar kwaliteit vindt weerklank tot buiten de landsgrenzen. De Revilax relaxzetels worden nu al geëxporteerd naar Nederland, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.

www.revilax.be