Ritmo


Ritmo werd in 1987 opgericht in het hart van Antwerpen. Sindsdien werd het kantorennetwerk stelselmatig uitgebouwd, eerst in de rangemeenten van de metropool en in het Waasland, waar het uitzendkantoor een vooraanstaande rol speelt in het havengebied. Vandaag telt de organisatie zestien vestigingen.

De units in Antwerpen profileren zich als nichekantoren. Ze focussen respectievelijk op maritieme medewerkers, office medewerkers, accountancy & finance medewerkers en call medewerkers.

De afdeling Call Center stelt ongeveer tweehonderd mensen ter beschikking van call centers. De jongste telg is dan weer de afdeling Art. Die opende onlangs haar deuren aan de Bourla schouwburg. Dit sociaal bureau voor kunstenaars staat in voor juridisch advies, begeleiding en de complete loonverwerking. In de andere kantoren bieden dedicated consultants een compleet pakket aan. Vandaag beheerst Ritmo de volledige waaier van dienstverlening op het gebied van human resources.

Naast de regionale spreiding van het kantorennetwerk investeert Ritmo vooral in de opleiding van de eigen medewerkers met het oog op een gepersonaliseerde, snelle en effici├źnte service.

Ritmo wil zijn onafgebroken groei van bij de oprichting blijven bestendigen om de bevoorrechte partner te worden en te blijven voor zowel de ondernemingen als de uitzendkrachten.

www.ritmo.be