Rittal


Rittal, een onderdeel van de Duitse Friedhelm Lo Group, is een systeemaanbieder van behuizing- en schakelkasttechniek. Waarden als wereldwijde beschikbaarheid, klantennabijheid, betrouwbaarheid, snelheid en doelgerichte marketing leverden de firma het statuut van een internationale marktleider op.

Rittal bedient de Belgische markt vanuit de vestiging te Lokeren. De service op maat steunt op een assortiment complete systemen met onder meer schakelkastsystemen, klimaatbeheersing en IT-solutions. Het naleven van internationale normen en voorschriften, het hanteren van korte leveringstermijnen en het aanbieden van optionele servicecontracten betekenen bij dit alles een meerwaarde voor de klantenkring.

Rittal werkte een uniek klantgericht advies- en serviceconcept uit. Een analyse van de situatie in onderling overleg vormt de eerste stap naar het bepalen van de meest geschikte oplossing. Bij dit alles toetst men de concrete wensen en behoefte van de klant af aan wat technisch mogelijk is. De aanpassingen op maat van de klant gebeuren ten slotte in de eigen werkplaats.

Rittal is regionaal aanwezig, levert rechtstreeks uit voorraad, brengt de oplossingen binnen de kortste termijn met eigen transportvoorzieningen ter plaatse. Op verzoek van de klant staan eigen vaklui tevens in voor de installatie en opstart.

www.rittal.be